Hoe kan ik het netwerk binnenshuis verbeteren?

Heeft u uw onderneming ook stevig geïsoleerd en moet u daarom altijd op zoek naar dat ene plekje waar u net gsm-ontvangst hebt? Daar hebben wij bij Orange oplossingen voor, want u kan heel gemakkelijk bellen via uw wifi-netwerk of via de Femtocell (of Mobiele Coverage Extender).

De Femtocell versterkt het Orange-netwerk binnenshuis. Zo kan iedereen in het hele gebouw zorgeloos bellen en sms’en. Uw smartphone moet hiervoor 3G-compatibel zijn.

Voordelen

• Een betere verbinding in huis: bel en sms via het mobiele Orange-netwerk zonder storingen.
  • Tot 120 gebruikers met een mobiel Orange-tariefplan kunnen tegelijk bellen via de Femtocell.
  • Geïnstalleerd in 1, 2, 3 : verbind het toestel gewoon met uw internetmodem. Na 10 minuten bent u klaar om te bellen!

Hoe bestellen?

Contacteer uw verkoper om na te gaan of u in aanmerking komt voor dit toestel.

Ik verhuis. En nu?

Het toestel wordt ingesteld op basis van uw adres (waar u het installeert). Dus u kan het niet zomaar verhuizen. Verhuist u naar een gebouw waar u geen goed bereik hebt? Contacteer uw verkoper om de Femtocell opnieuw in te stellen, voor u het daar installeert.

Andere netwerkproblemen? Bel in dat geval naar onze klantendienst om een oplossing te vinden.