Onze klanten vertellen

Ontdek hoe andere zelfstandigen en kleine ondernemingen hun activiteiten ontwikkeld hebben, en profiteer van hun professionele oplossingen van Mobistar.

Bekijk hun getuigenis 

Mijn Klantenzone


Beheer uw online diensten 24u/24, 7/7

Alle voordelen van
de Klantenzone 

Nog niet geregistreerd?

Inschrijven 

Get Inspired


4G supersnel samengevat

Als Mobistar-klant schakelt u vanzelf over op 4G. Wil u snel alle info rond het gloednieuwe 4G-netwerk? Raadpleeg dan dit handige overzicht.

Meer lezen...

Focus op 4G tegen onklopbare prijs

Dat telecom ook gewoon keihard rock-‘n-roll kan zijn, bewijst deze nieuwe smartphone van Samsung: de Galaxy Core LTE. De razendsnelle 4G-ervaring beleeft u pas écht met dit achtste wereldwonder.

Meer lezen...

6 apps die uw bedrijf stroomlijnen

Met de juiste mobiele apps worden uw dagelijkse administratieve of omslachtige taken heel wat vereenvoudigd. De tijd die u daarmee uitspaart, kan u extra in uw bedrijf investeren.

Meer lezen...


Weg met de portefeuille

Heel wat banken, technologiebedrijven en app-ontwikkelaars zetten volop in op mobiel betalen. Het zal dan ook niet lang meer duren vooraleer onze smartphone onze portefeuille vervangt.

Meer lezen...

Wie is die man op het dak?

Mogen wij u voorstellen aan Roelant Gommers? Hij en zijn collega-netwerktechniekers zorgen ervoor dat u bij Mobistar elke dag een optimaal bereik geniet. Bekijk een werkdag van Roelant.

Meer lezen...

Fast Forward: elke dag een nóg beter netwerk

Kom te weten welke forse inspanningen Mobistar doet om u een optimale telefonie- en internetervaring te bieden. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Meer lezen...